MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Diskbänksrealism

2 kommentarer

Konstigt ord.
Jag gillar ordet diskborstsrealism bättre. Mitt rättstavningsprogram gillar inte det alls, men jag ger mig inte.
Det är dags att prata diskborststrealism och att vi börjar ta diskborstar på allvar. Jag älskar att diska, varför gör de då så mot mig? Diskborstarna alltså. Ser ut så här?
Image
Eller, ja, nu är det ju faktiskt inget större fel på just utseendet på den här stackaren, det är mer funktionen. Den är nedsatt. Nu skulle man kunna tro att den är unik den här borsten – världens enda funktionsnedsatta diskbortse. Men nej. Den är i gott sällskap.
Image
Funktionsnedsättningen verkar gå hand i hand med prisbilden. Lågt pris = låg funktion.
Jo, jag har provat samtliga. Jag älskar att diska.
Det finns bara en diskborste. Kungen, eller drottningen om ni så vill av diskborstar – De Laval.
Image
Borsten är en designikon, en legend, ett måste i var mans hem! Om ni inte har en sådan så är det hög tid att skriva in det på er önskelista inför stundande tomtebeök.
Det jag gillar mest med DeLaval-borsten är den fulländade kombinationen av utseende och funktion. En design som inte bara är fin att se på utan skön att hålla i och helt fenomenal för uppgiften. Lita på mig, jag vet. Jag älskar att diska!
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Diskbänksrealism

  1. DeLaval är kungen. ”Världens bästa diskborste 56 år i rad.” Odödlig. Den tröttnar aldrig. Min hjälte.

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.