MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Artwood

Lämna en kommentar

Vi måste prata Artwood. Jag är nämligen lite rädd att alldeles för få människor känner till Artwood.
Man borde känna till dem. De tillhandahåller möbler och accessoarer av mycket hög klass.
I Skene, några mil sydöst om Göteborg ligger Artwood.
Artwood står för en fullkomlig perfektion i möbelpresentation. Möblerna är sanslöst fina och miljöerna de visas upp i är alltid fantastiska! Om inte hemsidan är tillräcklig inspiration för er så kan ni besöka deras showroom mellan kl 7 – 16 måndag till torsdag samt kl 7 – 13 på fredagar. Gör det!
När jag i smyg har grävt mig en egen källare och fått i ordning på mitt hemliga biljardrum, då ska jag köpa två stycken Tribeca, hälla upp en axelsänkare och bara slå mig ner för att njuta.
Image
Tribeca
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.