MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

The art of barbeque

Lämna en kommentar

Även om mitt mål med den här bloggen är att skriva om inredning, möbler och design så kommer nog närmsta året att bestå till stor del av det som händer i processen runt familjens tillbyggnad av huset. En ganska omfattande apparat är satt i rullning. Vi ska försöka bygga ut, anlägga en pool, bygga ett växthus samt en pergola innehållandes ett utekök. För att hålla ordning på prioriteringarna börjar jag med det som är absolut viktigast; Grillen.
 
När jag skriver grill så tänker många av er på stora kolosser drivna av gasol med 3 eller fyra brännare av klassen skärbrännare eller svetslåga. Sådana grillar är bra att ha. Om man gillar att elda upp det man lagt på gallret.
Det blir perfekt. Det ser eldat ut, det smakar eldat och det luktar eldat. Själv är jag inte mycket för eldad föda.
Jag vill gärna ha det grillat. Det får man om man använder kol.
 
Standardgrillen, gasol eller kol är tyvärr förhållandevis ful att se på. I och med att grillen, i alla fall i mitt perspektiv, utgör en central del i den omfattande utbyggnaden så vill jag att den ska vara vacker att se på. Den ska också vara funktionell. Den ska även vara stor. Vi grillar ofta, inte bara till oss fem i familjen utan till alla som kommer förbi. Trust me, det brukar bli en del folk här. Det är så vi vill ha det. Jag älskar det!
 
Dessa tre kriterium (storlek, funktion och design) begränsar urvalet ganska radikalt. Det finns faktiskt bara ett alternativ kvar. Men å andra sidan, vilket helt underbart, sagolikt, fantastiskt, fulländat alternativ.
 Image
Röshult 300
 
Bilden ovan kommer från Röshults hemsida, där finns mängder av ögongodis.
 
Titta och njut! Bättre än så här blir det inte!
 
/m

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.