MARTINREDA

Sveriges roligaste inredningsblogg! Design, inredning, möbler och trender

Välkommen!

2 kommentarer

Varmt välkommen till min blogg!
Jag är innerligt glad att någon, i detta fallet du, valt att knappa dig hit.
Jag tänker skriva långa förvirrade inlägg med mycket hjärta och med en hel del humor. Jag kommer även att skriva kortfattade saker, även dessa med hjärta. Det blir lätt mycket hjärta när man brinner för något. Jag brinner för möbler, inredning och design. Mina brinnande stickspår rör musik, mat och dryck. De tänker jag inte skriva om. Inte så ofta i alla fall.
 
Välkommen!
/mBild

Författare: MARTINREDA

Make, möbel- och tapetnörd. Älskar sociala medier och mina barn. Personligare och mer sansade sidor av mig finns på Instagram @martinwendelbo Följ det som passar dig, kärleken till livets goda är den gemensamma nämnaren i alla flöden. Jag jobbar gärna som Social Media Manager. Är du företagare är du välkommen att höra av dig. martin.wendelbo@gmail.com 0702938090 Gillar du tapeter kan du kolla min tapetblogg här tapetmartin.se

2 tankar om “Välkommen!

 1. Jag kan ju berätta för dig Martin att Du precis hamnat högst på min ”måste läsa varje inlägg, varje rad, får inte missa något” blogg. Och dom är få förunnade dom 🙂

  Lycka till med ditt bloggande!

  Kramen

  Gilla

  • Prestationsångesten….. huuuuu….
   Kan du inte lägga mig i mitten på den listan? Eller i kanske ännu bättre på nedre halvan? Så du är lite trött i ögonen när du kommer till mina rader.
   Eller så kanske du ska ha mig överst men då måste du läsa mig senare på kvällen när du druckit den av staten rekommenderade enheten rött vin. Redan vid 1-2 enheter tycker jag själv att jag är ganska rolig.

   Tack och kram!

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.